Wijnhuis
Wijnstreek
Wijngebied
Druiven
Smaakprofiel
Gerecht

Aanbieding

Italiaanse wijn in de aanbieding

Wijn uit Italië is geweldig. De mensen die nog niet bekend zijn met Italiaanse wijn; “Italië is de grootste wijnproducent ter wereld”. Één op de vijf wijnflessen in de hele wereld is van Italiaanse bodem. Zo’n land heeft natuurlijk prachtige rode, witte, rosé en mousserende wijnen.

Italië is een klassiek, maar beeldschoon wijnland. Het is een land met een grote variëteit aan wijnstijlen. In totaal kent Italië zo’n 3.000 verschillende druivensoorten. Zo’n wijnachtig land heeft veel geweldige wijnen. Op deze pagina hebben wij prachtige Italiaanse wijnen geselecteerd voor een scherpe prijs. De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus op is op.

Toont 1 resultaat

  • Mionetto Prosecco DOC Treviso Frizzante
    Deze Italiaanse mousserende wijn is van het wijnhuis Mionetto. Deze wijn komt uit de wijnstreek Veneto. Specifiek komt deze wijn uit het wijngebied Valdobbiadene. Het smaakprofiel van deze wijn is droog, fris en fruitig. Dit wijntje past goed bij de volgende gerechten: aperitief, salade en vis. Deze mousserende wijn is volledig gemaakt van Glera druiven.
    11.65